Золоті Піски - Відпочинок в Болгарії

Курорт Золоті Піски розташований на території однойменного болгарського національного парку в 18 км від Варни. Це екологічно чистий курорт, який заслужено нагороджений "синім прапором". Золоті Піски добре підходять для динамічного відпочинку - тут багато водних гірок, різноманітних атракціонів для дорослих та дітей, бурхливе нічне життя, а також добрі умови для відпочинку та відновлення сил.


Як подзвонити

(032) 242-27-22 номер телефону.

Як добратися

Пляжі Золотих Пісків

Пляжна смуга (3,5 км довжиною і від 50 до 100 м шириною) з мілкозернистого піску. Море біля берега мілке, а дно чисте, але вхід у воду не такий пологий, як на Сонячному Березі чи Албені. В літній період середня температура повітря складає +27 градусів, а води +24 градуси.

Готелі (див. тут)

На території курорту велике різноманіття готелів 3-4-5 зірок. Багато туристів вибирають санаторії та будинки відпочинку. Популярними є такі готелі, як Адмірал, Гранд Біч, Амбасадор.

Кухня і ресторани Золотих Пісків

Ресторани в національному стилі: «Атлас», «Кошарата», «Преслав», «Воденицата». Для любителів іноземної кухні є китайський, арабський, індійський, грецький, російський та скандинавські ресторани.

Лікування

Для лікування та реабілітації на Золотих Пісках використовуються природні фактори: морський клімат, сонячний ультрафіолет, морська вода, яка багата солями та мікроелементами, лікувальна грязь та різноманітні види лікарських рослин.


Розваги, екскурсії та пам'ятки Золотих Пісків

Пам'ятками Золотих Пісків вважаються каплиця Св. Іоанна Хрестителя, двохярусний скальний монастир Аладжа (14 століття) та знамениті мінеральні джерела.
Казино "Червоний рак", бари-варєте "Асторія" та "Російська трійка", нічні клуби "Циганський табір" та інші. Спортивні центри курорту пропонують яхти, водні лижі, серфінг, моторні човни, водні парашути, водні гірки, заняття в тенісній школі для дітей та дорослих, десять тенісних кортів, площадки для баскетболу, міні гольфу, зал для боулінгу. Яхт порт "Золоті Піски" з трьома обладнаними пірсами пропонують напрокат та організовують екскурсії на яхтах.
Для дітей - парк розваг з гірками, батутом, дитячою залізною дорогою, дитячим картингом, стрільбою з луку, автодромом та багато іншого.
На час всього сезону на курорті проходять різноманітні розважальні програми: паради, конкурси красоти, турніри, фестивалі, змагання, виступають відомі естрадні співаки (болгарські та іноземні).
На території національного парку працює "містечко" водних атракціонів "Акваполіс" площею в 40 тисяч квадратних метрів. Відкритими мінеральними басейнами на території курорту можна користуватися безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...