еленіте спокійний відпочинок, Зорніца сандс єленіте, поморіє сімейний відпочинок, несебр дешевий відпочинок

Тільки тут ви можете зануритися в атмосферу далекого минулого , пов'язаного з древнім Анхіало - центром зцілення еллінів , римлян ідревніх болгар.

Недорогий і приємний відпочинок в приватних котеджах і апартаментах доставітвам і вашій родині максимум зручностей і задоволення і мінімум матеріальних витрат .

Поморіє - саме сонячне місто Південного Чорномора ! І є благодатним місцем для сімейного відпочинку , де Приватний сектор користується великим попитом та інтересом . Новозбудовані Приватні готелі , комфортні котеджі , затишні мебелірованние апартаменти і квартири , що відповідають категорії 2 * , 3 * і 4 *, є в літній сезон бажаний місцями відпочинку туристів.
Еленіте - спокійний відпочинок
Прекрасний інтер'єр цих готелів і котеджів , їх сучасна обстановкаі затишок в поєднанні з оздоровчим морським південним кліматом і привітністю болгар - створюють атмосферу душевної теплоти , спокою і комфорту.


Поморіє - відпочинок для задоволення та здоров'я ! Щорічне оновлення міста , поліпшення його інфраструктури , будівництво нових сучасних готелів і красивих котеджів , відкриття модернізованого бальнеологічного центру " Поморіє - Анхіало " - надають Поморію статус предпочитаемого курортного центру на південному Чорномор'я.
Поморіє - найбільший грязелікувальний центр Європи і найвідоміший гідроаеросолярій Болгарії. Мальовниче місцезнаходження , чисте море , лиманове озеро , лікувальний пісок , багатий залізом , оновлені готелі та сімейні пансіонати / будиночки / , нічні заклади для розваг і культурного відпочинку - все це тільки частина переваг курорту.
Сонячний Берег тихий відпочинок
Пам'ятки Поморія : Старовинний монастир "Святого Георгія - Победоносця " ( ru ) ; Купольнаяфракійская гробниця (поховання ) - ІV століття - до нашої ери ; Музей Солі ; Знамениті Поморійського винні погреби + Дегустація ; Історичний міський музей; Грецька махала - зі старовинною церквою "Вознесіння Господнє" і дерев'яними будиночками минулого сторіччя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...