Виїзд:
14.11.2016
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в музеях, харчування.
Вартість вхідних квитків:
- бункер лінії Арпада (загальний, пенсійний, студентський – 30 грн., учні – 15 грн.)
- страусяча ферма (5 грн./ос),
- Ужгородський замок (загальний - 25 грн., студентський – 15 грн., дитячий – 10 грн.).
- Факельна екскурсія замком “Сент-Міклош” (20 грн/ос.)
Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX.
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп "Левеш", на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 55 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 45 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в Ужгороді в ресторані готелю “Вілла Пі”. Пропоноване меню: салат з капусти, буддайська юшка (куряче м'ясо, овочі, гриби), угорський перкельт (угорський гуляш в сметанному соусі з паприкою), нокедлі (традиційні угорські галушки), хліб, компот. Вартість - 60 грн./особа.
14.11.2016
На вас очікує ніжний смак молодого вина, неприступні фортеці, карпатські краєвиди та унікальні пам’ятки Закарпаття
1 день |
Виїзд зі Львова (08:00) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) — Мукачево (обід, та огляд страусячої ферми) — Берегово (вільний час на Свято молодого вина) — Берегівський р-н (ночівля в угорських садибах сільського туризму). Верхня Грабівниця. В цьому мальовничому карпатському селі розташований грандіозний бункер, це найбільш збережений та цікавий об’єкт суперпотужної колись оборонної лінії Арпада. Лінія будувалася угорською армією в 1943-1944рр. для захисту від радянської армії. Пропонуємо Вам пройтися по гігантському півторакілометровому тунелю з боковими відгалуженнями, вентиляційними шахтами, щоб відчути себе справжнім мілітарі-туристом. Свято молодого вина. Щиро запрошуємо всіх винолюбів відвідати це свято, яке проводиться в центрі Ужгорода, і є аналогом свят, які щорічно святкуються у Франції, Італії та Іспанії. Вас чекає продукція найкращих виноробів Закарпаття, вони запевняють, що молоде вино виготовлене з цьогорічного урожаю зберігає ще аромат сонця, запашного літнього дня. Вино в цей час унікальне, по особливому ніжне, м’яке та має насичений неповторний аромат. На особливо азартних винолюбів чекає “винна лотерея”. Берегове. Якщо хочете відчути себе в іншій країні, де більшість людей не розуміють української, російської та англійської, однозначно Вам треба в столицю угорської України - Берегово. Саме місто підготувало для гостей готичний костел Всіх Святих (1370р.), костел реформаторів (XV ст.), “Графський двір” – садиба князя Бетлені (1629р.), величний будинок імперського суду (1908р.). Але найбільше туристів цікавлять унікальні термальні води, що піднімаються з глибини 1600 м. та лікують від 86 хвороб, аналоги їм є лише в Новій Зеландії. |
2 день |
Сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, обід, вільний час) – Чинадійово (факельна екскурсія замком Сент-Міклош) – Львів (повернення о 22:30). Ужгород. Перша згадка про це вічно прикордонне місто на річці Уж датується 872 роком, воно зачарує своїм шармом і колоритом навіть найвибагливішого туриста. Прогуляйтеся історичною вулицею міста - Корзо, обов’язково огляньте найвідоміший храм міста Катедральний Хрестовоздвиженський собор (1841р.), римо-католицький костел св. Георгія (1775р.), огляньте один з найстаріших в Україні замок (ХIV ст.), пам’ятку садово-паркового мистецтва державного значення - ботанічний сад УжНУ, Закарпатський музей народної архітектури та побуту (скансен) та обов’язково завітайте в культову корчму “Деца у нотаря”. Чинадійово. Чинадієво Посеред старовинного містечка Сент-Міклош розташований похмурий середньовічний замок барона Перені (XIV ст.), з цікавим інтер’єром, потаємним ходом та спальнею мужньої Ілони Зріні, в якій вона зустрічалася з графом Імре Текелі, через це його ще називають «Замок кохання». Врятував споруду художник Йосиф Бартош, який взяв її концесію. |
Вартість 495 грн
У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в музеях, страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: вхідні квитки в музеях, харчування.
Вартість вхідних квитків:
- бункер лінії Арпада (загальний, пенсійний, студентський – 30 грн., учні – 15 грн.)
- страусяча ферма (5 грн./ос),
- Ужгородський замок (загальний - 25 грн., студентський – 15 грн., дитячий – 10 грн.).
- Факельна екскурсія замком “Сент-Міклош” (20 грн/ос.)
Проживання: затишні садиби сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні. Фото садиб можна побачити тут http://goo.gl/OqmvIX.
Харчування:
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.
Обід у 1-й день – у місті Мукачево в ресторані “Рів’єра” та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, на перше суп "Левеш", на друге торгоня (домашні макарони особливого приготування) з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість 55 грн./особа.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, мадярські голубці, солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 45 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 35 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в Ужгороді в ресторані готелю “Вілла Пі”. Пропоноване меню: салат з капусти, буддайська юшка (куряче м'ясо, овочі, гриби), угорський перкельт (угорський гуляш в сметанному соусі з паприкою), нокедлі (традиційні угорські галушки), хліб, компот. Вартість - 60 грн./особа.
Відповідальний менеджер:
Орищич Андрій
e-mail: аndrey@oceantour.com.ua
SKYPE: ocean_tour
Немає коментарів:
Дописати коментар