Автобусні тури Болгарія, бронювання готелю Сонячний Берег, Албена горящі пропозиції, Апартаменти Болгарія

Болгарія - автобусний тур
Дякуємо Вам за вибір нашої компанії , для організації вашої подорожі.
Вирушаючи подорожувати в інші країни , Ви спрямовуєтеся назустріч новим враженням і відкриттям. Подорож - це завжди пригода , в якому , може бути присутнім невелика частка непередбачених подій , навіть якщо воно бездоганно сплановано і організовано.
Автобусні тури в Болгарію - один з найцікавіших видів туризму. За час однієї поїздки Вам відкриється унікальна можливість перетнути кордони кількох держав і оглянути визначні пам'ятки різних міст. Однак , одночасно , це і один з найбільш неприємних видів подорожі , тому , прочитайте , будь ласка , наші поради та роз'яснення , щоб уникнути помилок і відчувати себе комфортніше , впевненіше і спокійніше.
Буває , вносять свої корективи затримки в дорозі при проходженні кордонів , через погодні умов і стану доріг (транспортні пробки , затори , аварії на дорогах) , що передбачити не представляється можливим. Тому в таких випадках ми рекомендуємо Вам запастися терпінням.
документи ГОРЯЩІ ПРОПОЗИЦІЇ СОНЯЧНИЙ БЕРЕГ
Тури в таку країну як Болгарія припускають обов'язкову наявність закордонного паспорта з візою , який видається супроводжуючим при посадці. Турист зобов'язаний перевірити наявність візи в паспорті. Цивільний ( українська) паспорт за бажанням туриста. Для дітей до 16 років - свідоцтво про народження. Діти до 18 років , які подорожують без батьків, повинні мати оригінал нотаріального дозволу на виїзд від обох батьків із зазначенням довіреної супроводжуючого. Якщо дитина до 18 років їде з одним з батьків - оригінал нотаріального дозволу від другого з батьків на виїзд. Якщо другого батька з певних причин немає , то (залежно від цих причин ) необхідно мати оригінал рішення суду про позбавлення батьківських прав , або оригінал довідки з органів юстиції про відсутність одного з батьків , або оригінал свідоцтва про смерть. Будь-який тур до Болгарії також має на увазі , що діти до 18 років , які подорожують без батьків, повинні мати при собі окремий проїзний документ. Діти до 15 років , які подорожують з батьками , можуть бути вписані і вклеєні в паспорт.
багаж
Навіть гарячі путівки в Болгарію , припускають численні екскурсії . Рекомендуємо взяти з собою в дорогу теплі речі , зручне взуття для безлічі екскурсій та парасольку , тому що погода може бути дуже мінливою . Невелика подушечка і плед зроблять Вашу подорож більш комфортним , особливо , якщо це тривала поїздка і є нічні переїзди. Бажано мати свій посуд (невелику кухоль з ручкою , краще пластмасову , і ложку ) . АПАРТАМЕНТИ БОЛГАРІЯ
Пам'ятайте , що не завжди в готелях є такі послуги , як будильник , фен , праска , і подбайте заздалегідь про додаткові накопичувачах інформації для Ваших фотоапаратів і відеокамер.
Дуже зручно мати при собі вологі спиртові серветки та індивідуальну аптечку.
Якщо вас чекає Болгарія , тур в яку вже замовлений, варто продумати все до дрібниць , особливо коли мова про їжу в дорогу. З продуктів в тур по Болгарії найкраще брати овочі , фрукти , хліб в нарізці , сир та м'ясні продукти у вакуумній упаковці ; чай і кава , розфасовані в пакетах , цукор -рафінад . Речі краще розкласти в кілька сумок. Основний багаж туриста здається в багажне відділення. Речі , необхідні в дорозі , розташовуються на верхній полиці в салоні автобуса , призначеною тільки для невеликих речей , важкі предмети (у т.ч. пляшки) забороняється класти нагору щоб уникнути нещасних випадків .
Посадка в автобус
Просимо приходити на посадку завчасно , мінімум за 15 хвилин до відправлення автобуса. Вам знадобиться час для того , щоб отримати документи , розмістити речі в багажному відділенні автобуса і зайняти свої місця. У разі запізнення на посадку , переконливо просимо проінформувати про це менеджера вашого агентства і повідомити орієнтовний час прибуття для подальшої координації дій . Пам'ятайте , відповідальність за запізнення на рейс турист несе самостійно , в тому числі і фінансову . Гроші за невикористану проїзд чи потурання дня відпочинку в разі запізнення туриста не повертаються.
Супроводжуючий в автобусі
Тур в Болгарію - це обов'язкова присутність гіда- сопровождаюшіеся . Він інформуватиме Вас про правила поведінки в автобусі , перетину кордону , зупинок по маршруту і їх тривалості . Уважно слухайте оголошення супроводжуючого. При необхідності задавайте питання .
автобус
Велику роль в автобусних турах грають погодні умови, стан доріг і завантаженість на кордонах. Рекомендуємо взяти з собою щось почитати або послухати і , звичайно ж , запастися терпінням і не хвилюватися. Згідно з правилами техніки безпеки , під час руху автобуса , категорично забороняється ходити по автобусу . При необхідності , до Вас підійде супроводжуючий , або один з водіїв. квитки Автобус до Болгарії
Тури до Болгарії припускають , що здійснювати посадку ( висадку ) можна тільки після повної зупинки автобуса та запрошення екскурсовода до виходу. Категорично забороняється ставити сумки в проходах. В цілях безпеки руху прохід повинен бути вільним. Крісла автобуса відкидаються назад . Для цього збоку і внизу крісла є важелі . Під час стоянок крісла необхідно повернути в початкове положення. Після 22 годин необхідно дотримуватися тиші в автобусі.
Зупинки за маршрутом
На весь період поїздки , автобус стає Вашим другим домом , тому , підтримуючи чистоту і порядок , Ви не тільки зробите свою подорож більш комфортним , а й , проявіть повагу до решти пасажирам і до роботи водіїв. Не рекомендуємо вживати в автобусі на ходу рідкі та жирні продукти , щоб уникнути забруднення транспортного засобу та одягу інших пасажирів.
Сміття рекомендуємо складати в індивідуальні пакети і викидати на стоянках.
Путівки до Болгарії передбачають протягом всього маршруту санітарні зупинки , які здійснюються кожні 4 години прямування автобуса. Користування туалетом в автобусі не передбачено, щоб забезпечити комфортну атмосферу в салоні. Під час стоянок рекомендується користуватися стаціонарними туалетами , для цього закладіть , будь ласка , до бюджету поїздки суму близько 3-5 євро.
Чай , кава та гарячі напої буде можливість придбати в кафе , під час технічних зупинок.
При виході з автобуса не залишайте без нагляду цінні речі.
Про час , місце і тривалість зупинок Вас проінформує гід - супроводжуючий. Слідкуйте за його оголошеннями , що не затримуйтеся на зупинках.
Туристи , що порушують правила поведінки в автобусі або відмовляються виконувати вимоги водіїв і - супроводжуючого , можуть бути висаджені , без компенсації вартості путівки.
Прикордонний контроль і митниця
Гід -супроводжуючий попередить вас про наближення до кордону. Завчасно приготуйте паспорти та інші документи , які необхідні для проходження контролю .
Купуючи путівки в Болгарію , під час прямування через митний кордон строго забороняється : виходити з автобуса ( дозволяється виходити тільки з дозволу керівника групи) , вступати в переговори і суперечки з офіційними особами . З прикордонниками і митниками слід вести себе коректно , на всі питання відповідати чітко. При виникненні будь-яких спірних питань необхідно поставити до відома супроводжуючого групи . Суворо забороняється на кордоні фотографувати і знімати на відеокамеру , в таких випадках камери можуть бути конфісковані прикордонниками.
У разі якщо порушення туристом митних правил , правил перетину кордону веде за собою затримку рейсу , супроводжуючий має право виконувати рейс згідно з розкладом. При цьому фінансові витрати турист несе самостійно.
У рамках неторгового обороту на одну людину дозволяється ввезення:
Лікеро-горілчаних виробів 1 літр;
Вина 2 літри;
Пива 5 літра ;
Тютюнових виробів 40 сигарет , 2 ПАЧКИ ​​(або 40 грам).
В іншому випадку туристи ризикують заплатити штраф.
Від оподаткування звільняється ввезення товарів на суму менше 200 євро , або в разі ввезення одиничного неподільного предмета вартістю менше 400 євро. * Правила ввезення / вивезення валюти регулюються Інструкцією про переміщення валюти України , іноземної валюти , Банківських металів , платіжніх документів , других Банківських документів и платіжніх карток через митний кордон України , затвердженої постановою Правління Національного банку України № 148 від 27.05.2008 .
приїзд
Про прибуття в пункт призначення Вас завчасно повідомить супроводжуючий. Перед висадкою перевірте , чи не забули Ви щось з речей в салоні та багажному відділенні автобуса. Автобус не підвозить туристів безпосередньо до готелів туристів, але місце зупинки автобуса передбачені в найбільш зручних місцях щоб дістатися до того чи іншого готелю.
Поселення в готель
Для поселення в готель , пред'явіть на ресепшн готелю ваучер і паспорти. Номери в готелі заброньовані на ваші прізвища. Контакти болгарської приймаючої компанії , яка буде курирувати ваш відпочинок , вказані у Вашому ваучері , або в інформаційній папці , яку можна знайти на ресепшн готелю . Представник приймаючої компанії зустрінеться з вами в холі готелю в день приїзду або наступного згідно з розкладом, і ознайомить із загальною інформацією , нюансами й екскурсійними можливостями.
Для врегулювання будь-яких питань , покупки екскурсій і т.д. просимо контактувати з гідами приймаючої компанії. Заселення в готелях відбувається в 14:00 .
Ключі від номера бажано залишати на стійці готелю кожен раз , коли ви його залишаєте , на відміну від картки гостя , яка завжди повинна бути при вас - адже це ваш пропуск і в ресторан готелю , і в світ платних послуг готелю , а так само підказка для таксиста.
У всіх готелях існують загальні правила : в ресторан готелю забороняється приносити свої продукти , а в номери - продукти зі шведського столу .
Після заїзду в готель краще замовити сейф і зберігати в ньому документи , авіаквитки , гроші та інші цінності. Перш ніж скористатися який або послугою , рекомендуємо уточнити її вартість. Дзвонити з номера готелю досить дорого. Дешевше робити це по телефонних картах з автоматів в холі або поза готелем . В Україну дзвонять так : 00 (код виходу на міжнародну лінію) +38 (код країни ) - код міста - номер абонента.
У готелях рекомендуємо брати карту міста і візитки з адресою готелю .
на екскурсіях
Болгарія , тур в яку ви обрали , пропонуємо можливість відвідування різних пам'яток . Перед кожною екскурсією перевіряйте наявність квитків саме на цю поїздку.
Не беріть із собою готівки грошей більше , ніж Вам це необхідно на період екскурсійної поїздки.
Не запізнюйтесь на посадку в автобус на початку і під час екскурсії. В ході екскурсії , в період зупинок , приходьте вчасно до призначеного гідом місця.
Не залишайте в екскурсійному автобусі гроші та цінні речі. Водій не несе за них відповідальності . По закінченні екскурсії не забувайте взяти свої речі з автобуса.
Всі квитки в музеї та на різні види транспорту , в тому числі на прогулянкові рейси , обов'язково зберігайте до кінця поїздки. Нерідкі перевірки квитків по ходу і в кінці поїздки .
Виселення з готелю
Виселення з готелю відбувається в 12:00 . Після виселення , Ви можете відпочити на морі , попередньо залишивши речі в камері зберігання готелю , до приїзду автобуса. Нагадуємо , місце і час посадки в автобус , а також телефон супроводжуючого вказано в посадковому талоні. Приходьте на посадку завчасно. Будь ласка , будьте уважними, слідкуйте за речами і документами.
страховка
Екстрену першу допомогу іноземним громадянам державні медичні установи надають безкоштовно . При настанні страхового випадку , перш ніж звернутися до лікаря , Вам слід зателефонувати в службу сприяння за телефонами, вказаними у Вашому страховому полісі. Радимо також попередити про те, що трапилося Вашого гіда.
рекомендації:
1 . Якщо Ви загубилися або відстали від групи:
Ви можете взяти таксі , показати водієві картку готелю або пояснити де знаходиться група .
Дістатися до місця , від якого Ви пам'ятаєте дорогу ( запам'яталася Вам площа , пам'ятник , церква , магазин і т.д.).
Запитати дорогу в перехожих чи зорієнтуватися по карті.
Звернеться в поліцейську ділянку або посольство України .
2 . Не залишайте речі без нагляду , особливо це стосується випадків при в'їзді та виїзді з готелю . За крадені або загублені речі компанія відповідальності не несе.
3 . Закордонний паспорт бажано зберігати окремо від грошей. При втраті паспорта всі витрати, пов'язані з отриманням довідки на повернення , оплачуються туристом самостійно.
4 . В Європейських країнах Вас можуть оштрафувати за кинуте сміття ( недопалок ) або перехід дороги в недозволеному місці. Куріння в громадських місцях , ресторанах і барах заборонено .
5 . Спеціально для велосипедистів доріжки виділяються іншим кольором ( коричневим або чорним) . Намагайтеся не ходити по цих доріжках . У будь-якому випадку велосипедист буде правий.
6 . Автобусні тури не приймаються діти до 2 років.
Турист , що виїжджає з автобусним туром , зобов'язаний в'їхати і виїхати з країн Європи в складі групи . У разі самовільної затримки туриста в країнах Європи , відомості про даний інцидент негайно передаються в поліцію , імміграційну службу і посольство держави, що видала візу.
Болгарія , тури в яку настільки популярні і вигідні - це прекрасна країна , яку обов'язково варто відвідати. Переконливо просимо бути у вказаний на посадці , у разі затримки автобуса не залишати місце , вказане у графіку. Велике прохання поставитися з розумінням , якщо автобус затримується , так як на це можуть бути вагомі причини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...