Відпочинок у Болгарії влітку, тури до Болгарії

 Перед подорожжю до Болгарії важливо визначитись із головною метою поїздки. Ця країна може здивувати по-справжньому і туристів-новачків, і досвідчених мандрівників. Тут є чисті пляжі та тепле море, гірські схили та пішохідні стежки, культурні пам'ятки та навіть бальнеологічні санаторії! Зрозуміло, кожен вид відпочинку кращий у відповідний для нього час року. Коли краще відпочивати у Болгарії, ви вибираєте самі, а ми допоможемо вам вирішити це питання.

ПОШУК ТУРІВ У БОЛГАРІЮ

Особливості місцевого клімату

Балканські гори поділяють країну на дві кліматичні зони — континентальну на півночі країни та середземноморську на півдні. На рівнинах середні температури січня від -2°C до +2°C, у липні тут буває +25°C і від, але спека трапляється рідко. Опадів випадає на рік 450 мм на рівнинах та 1300 мм у горах. Зима зазвичай сніжна та досить тепла.

Відпочинок у Болгарії влітку



Безперечними є такі переваги відпочинку в Болгарії влітку:

можливість побачити країни-сусіди (Туреччина, Греція, Румунія) для шоп-туру або пляжного релаксу при комфортній температурі;

найбагатша різноманітність місцевих фруктів та овочів: від традиційних яблук та слив до екзотичного інжиру;

чисті пляжі, тепле море, приємна температура повітря.

Найкращий морський релакс

Завдяки освіжаючому морському бризу влітку немає виснажливої спеки. У травні тут уже тепло, у вересні ще тепло. Ці два місяці непогано підходять для морського відпочинку і при цьому людей не дуже багато. Найкраще для пляжного релаксу приїжджати з червня до вересня, середня температура води +17-+25°C. Дощі, щоправда, трапляються часто.

Пік літнього сезону починається другого тижня липня (червень затьмарений зазвичай сильними вітрами) і триває остаточно двадцятих чисел серпня. У цей період стоїть чудова погода, температура +28-32 ° C, а температура морської води доходить до +26 ° C. Дощів у цей період майже немає. У цей час туристів готові зустрічати такі морські курорти:

Сонячний берег,

Золоті піски,

Созополь та багато інших міст.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...