Коли краще їхати до Болгарії на екскурсії

 Коли краще їхати до Болгарії на екскурсії


Екскурсійні тури до Болгарії мають не менший попит, ніж морські чи гірськолижні, адже в цій прекрасній країні є на що подивитися! Не дарма її називають «сплячою красунею Балкан», що дивує туристів красивими краєвидами та старовинними містами. Стародавні монастирі, яскраві села, золоті бані храмів і багата історична спадщина чудово гармонують з пишною природою і обіцяють багато приємних туристичних відкриттів.

ПОШУК ТУРІВ У БОЛГАРІЮ

Найцікавіші пам'ятки Болгарії: чарівне місто-музей Несебр (частина спадщини ЮНЕСКО); блискуча історичними пам'ятками столиця країни – Софія; вражаюча уява Долина Троянд; стародавнє фракійське святилище Беглік-Таш - "болгарський Стоунхендж"; красиве місто Пловдів, побудований на семи пагорбах, та багато інших!




Оглядати екскурсійні об'єкти Болгарії можна протягом усього року, а найкомфортніший час для цього – нежаркі та сухі місяці весни (квітень та травень), а також осені (вересень та жовтень). Заради справедливості зауважимо, що найнесприятливішими місяцями для поїздки до Болгарії вважаються листопад та березень – у цей період там вітряно та сиро, часто йдуть дощі. В решту часу відкриваються чудові можливості для знайомства з цією прекрасною країною!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...