Відпочинок у Болгарії, тури до Болгарії

 З кожним роком Болгарія стає все більш і більш привабливою в туристичному плані, але пляжний сезон у країні обмежений певними часовими рамками. Пляжний сезон у Болгарії починається у травні місяці, але далеко не в перших його числах, а ближче до кінця місяця (і то далеко не завжди). Їхати на травневі свята можна, але тільки в суто туристичному плані, тому що купуватися в морі навряд чи вийде через досить низьку температуру води. На кінець місяця температура повітря може досягати 25-28 градусів, а температура води може досягати 22 градусів. На початку травня розпочинають свою роботу лише частина туристичних об'єктів, більшість із них розпочинають свою роботу ближче до кінця місяця. Не секрет, що нормальні туроператори радять їхати на травневі свята і загалом у першій половині травня до Туреччини чи Єгипту. Але навіть наприкінці травня погода може піднести свої сюрпризи та зіпсувати відпочинок. Щоб не залежати від погоди та їхати з упевненістю того, що відпочинок буде добрим, найкраще вирушати до Болгарії ближче до середини червня. Найпопулярнішими місяцями відпочинку у Болгарії можна сміливо назвати липень та серпень. Чимало туристів приїжджають і в оксамитовий сезон, який триває з початку вересня до середини жовтня (знову ж таки все залежить від погодних умов).

Тури до Болгарії

Травневий та червневий відпочинок добре підходять з фінансової точки зору, тому що в цей час ціни на проживання, харчування та багато розваг знаходяться ще в розумних межах і далекі від свого максимуму (найвища ціна в розпал сезону). Вода в морі здатна зробити сюрприз у будь-яку пору року: іноді можна ввечері купуватися в теплій воді, а на ранок вона стане неймовірно холодною.


Завдяки своїй інфраструктурі Болгарія чудово підходить для відпочинку з дітьми, тільки в такому разі свою подорож потрібно планувати не раніше, ніж на липень місяць. У готелях, на пляжах, у розважальних центрах є дитячі майданчики, а також працюють навчені співробітники, з якими без побоювань можна залишити свою дитину.

Якщо відповідати наше питання максимально конкретно, то до максимально комфортної температури вода прогрівається з кінця червня до середини липня. Відповісти на ваше запитання максимально конкретно дуже складно, оскільки рік у рік погодні умови змінюються, тому безпосередньо перед поїздкою аналізуйте температуру повітря та води, а також читайте відгуки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...