Відпочинок в Болгарії

Відпочинок в Болгарії вже давно став традиційним для наших співвітчизників. Взимку на один з кращих гірськолижних курортів з’їжджаються любителі швидкісних спусків, а влітку сюди приїжджають відпочивальники заради теплого і чистого моря. Болгарські чорноморські пляжі вважаються кращими на всьому чорноморському узбережжі. А найвідоміший з них — це восьмикілометровий Сонячний берег. Він півколом огинає морська затока з пологим дном і теплою блакитною водою. Позаду курорту знаходяться соснові ліси і гірський масив. Це дивовижне природне загородження створює на курорті особливий мікроклімат.
Відпочинок в Болгарії на Сонячному березі приваблює туристів м’якою теплою погодою. Тут немає виснажливої жари і надмірної вологості, море чисте, неглибоке і спокійне. Цей пляж можна назвати самим «дитячим». Завдяки плавному переходу з мілини на глибину, батьки можуть не переживати за своїх купаються малюків. На цьому курорті можна знайти безліч всіляких конкурсів, розваг і атракціонів для дітей.
Туристична інфраструктура Сонячного берега розширюється і поліпшується з кожним роком, що робить відпочинок в Болгарії все більш комфортним і відповідним найвищим європейським стандартам. На даний момент це самий бурхливо розвивається курорт країни. Саме тут будуються найсучасніші готелі і тут вам запропонують самий якісний сервіс. Туристи, вперше відпочиваючі в Болгарії, зазвичай бувають здивовані розмірами цього знаменитого курорту. На їхню думку, він дуже схожий на красиве сучасне місто, в якому замість житлових будинків знаходяться готелі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...