Тури в Болгарію Раннє Бронювання готелів в Болгарії Автобус зі Львова в Болгарію

Болгарія – відома країна серед українців. Ще за радянських часів відпочинок у Болгарії приваблював багатьох людей. У ті часи, Болгарія не сильно відрізнялась за рівнем життям, приваблюючи скоріше своїм кліматом та гарними краєвидами. Але сьогоднівідпочинок у Болгарії принесе значно більше задоволення та приємних емоцій. Адже сервіс тут став на рівні з європейським, тим не менш, ціни доступні для більшості населення України.

Болгарія: відпочинок на будь-який смак

Якщо ви обрали таку країну, як Болгаріявідпочинок вас чекає самий різноманітний. Це можуть бути екскурсійні тури по історичним місцям (Софія приваблює і європейських туристів), відпочинок біля моря, оздоровчі путівки та навіть гірськолижні тури. Найбільш популярним є відпочинок на морському узбережжі. М’який клімат та чисте морське повітря на рівні з високим сервісом дозволять відпочити від проблем та набратись нових сил. Відпочинок у Болгарії буде коштувати значно дешевше за інші тури по Європі. А якщо порівнювати між собою Єгипет та Болгарію, то звісно, відпочинок в Болгарії набагато кращий. Тим паче, що культура цієї країни та менталітет не сильно відрізняється від України. Не виникне проблем тут і з мовою, а місцеві жителі гарно відносяться до туристів з країн СНД.

Тури в Болгарію

Ми пропонуємо різні тури в Болгарію. Це можуть бути недорогі тури в Болгарію, у трьохзіркових готелях, автобусні та лікувальні тури, а можна й обрати п’ятизіркові готелі з високим рівнем сервісу. Серед наших пропозицій найбільш популярні пляжнітури в Болгарію. Такі курорти як Сонячний берег та Золоті піски приймають гостей на протязі 8-9 місяців на рік, та котрі достатньо відомі в Україні. Також ми пропонуємо оздоровчі тури в Болгарію. Але потрібно зауважити, що більшість оздоровчих курортів знаходяться на березі моря, а тому можна поєднувати різні види відпочинку. Також, у нас з’являються гарячі тури в Болгарію, що дають змогу зекономити. Раннє Бронювання готелів в Болгарії
Залишається тільки побажати вам гарного відпочинку у Болгарії. Якщо у вас виникли якісь запитання звертайтесь до наших менеджерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...