Подорожі в Болгарію, автобус в болгарію, тури в Болгарію, путівки в Болгарію, Сонячний Берег Sunny Beach, Golden Sands, Nessbr, Albena

Цього року українські туристи не змінять своїх вподобань при виборі місця відпочинку.
Як повідомила сайту ТСН.Туризм менеджер з продажів в Україні авіакомпанії МАУ Христина Ляхович, українці знову відвідають традиційні для літнього відпочинку країни.
"Серед найпопулярніших напрямків можна виділити традиційні Туреччину і Болгарію. Єгипет після заспокоєння ситуації відновлює позиції і потоки на ринку. Також досить популярними туристичними напрямками є Іспанії, зокрема, Барселона, Тенеріфе, Пальма-де-Мальорка", - зазначила вона.
Читайте також: Подорож у Болгарію: унікальні пам'ятки і довжелезна набережна
Також Христина Ляхович додала, що тури в Грецію цього року стануть все більш популярними. "Відпочинок у Хорватії і Чорногорії дуже люблять обирати для сімейного відпочинку, де можна ще й полікуватися в місцевих санаторіях", - вважає менеджер з продажів в Україні авіакомпанії МАУ.
У свою чергу, Об'єднані Арабські Емірати влітку менш популярні в силу спеки. Хоча, як зазначає експерт, палючого сонця не слід боятися, тому що в країні добре організована система кондиціювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...