Акції та Гарячі пропозиції



Ви обрали готель для відпочинку у Туреччині, а у нього немає сертифікату !? що робити обирати інший чи можна їхати у не сертифікований готель?

Усі почали говорити про “Сертифіковані Готелі” або готелі котрим “можна” приймати туристів, тож що це таке і навіщо готелям це??

Починаючи з другої половини травня в Туреччині розпочато програму “Сертифікація здорового туризма”, яку розроблено міжнародними органами аудиту та сертифікаціїї Туреччини, а також Міністерством культури та туризма Турецької республіки - повідомляє місцеве видання Sabah. (https://www.sabah.com.tr)

В період з 20 по 31 травня близько 1500 готелів Туреччини подали заяви на участь у програмі, з них 483 представляють Середземноморський регіон (переважно провінція Анталія), трохи менше - 466 об'єктів з Мармурового моря та 257 - з Егейського (Мугла, Айдин та Ізмір).

Отримати сертифікацію може будь-який готель котрий буде щомісячно офіційно платити комісії “здорового туризму”. Вартість процедури коливається від 400 до 2600 турецьких лір (52 - 346 евро) на місяць, але залежить від кількості готельних номерів, тобто для великих готелів ця сума значно і значно більша🧐💸

‼️Варто зазначити, що наявність сертифікату не є обов'язковою умовою‼️ для відновлення роботи готелю, 🎯об'єкти можуть обслуговувати гостей за відсутності цього документу, але дотримуватись вимог спеціального циркуляру, розробленого МВС Туреччини.

Отже якщо Ваш готель без сертифіката - не варто хвилюватись, адже чимало готелів дотримувались норм чистости та безпеки ще до появи комісії зі здорового туризму. Проте варто врахувати що готелі котрі мали проблеми із санітарією і цього року отримали сертифікат - покращили умови прибирання та чистоти.

Перевірити наявність сертифіката у того чи іншого готелю можливо за посиланням на ресурс TGA - Turkey Tourism Promotion and Development Agency. (https://tga.gov.tr/search-hotel-en/?category_id=1&fbclid=IwAR3bFX_QlsS80hACHdrativz6FSZR2y5szk8JuPm7y7vG38w96am2S1h5ts) (Lviv, Ukraine)
https://www.instagram.com/p/CCL58k0nXuY/?igshid=1a2y65uv6ysgo


Tumblr https://ift.tt/2YXH0I0

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...