Сонячний берег , Болгарія - Це все про веселість і сплачуючи менше

Сонячний берег , Болгарія - Це все про веселість і сплачуючи менше

Сонячний берег є жвавим курортом на болгарському прекрасному узбережжі Чорного моря. Є так багато речей , щоб зробити тут , це важко зрозуміти , з чого почати. Якщо це дешевий відпустку ви після цього , Болгарія має одні з найнижчих витрат в Європі. Якщо ви шукаєте красивих пляжів , ви знайдете їх тут. І якщо ви шукаєте захоплюючі часи , Сонячний берег пропонує більше ста барів , клубів , ресторанів і казино.

Граючи на пляжі партії в Сонячний берег Болгарія Велоспорт задоволення на Сонячний берег Болгарія
Сонячний берег є найбільшим з усіх курортів на болгарському узбережжі Чорного моря. Це також найбільший живий , і той, який британські та ірландські туристи люблять найбільше. Існує пляж Блакитний прапор з м'яким піском , великою кількістю речей зробити і місця , щоб поїсти і пити , так Сонячний берег відмінно підходить для любителів сонця різного віку. Всередині і навколо Сонячний берег ви знайдете багато місць для проживання , від затишних і чистих гостьових будинків до величезних і розкішних готелів , які пропонують 24 -годинний розваги для відпочиваючих.

Вид з повітря на Несебр Сонячний берег Болгарія Досить торгових смуг в Несебр
пляж

Пляж тягнеться протягом більше 8 км (5 милях) . Пісок дрібний і м'який і частина пляжу облямована піщаними дюнами - ідеальне рішення для відтворення " в хованки" з дітьми. Морське дно полого від пляжу , даючи мілководді , де можна гребти щасливо в спокійних , теплих водах. На пісках ви знайдете ряди шезлонгів і пляжних парасольок , які простягаються вдалину . Якщо ви плануєте залишитися на пляжі протягом декількох годин , то краще найняти парасольку тримати комфортно і прохолодно. Якщо ви тільки збиралися зупинятися на пляжі протягом короткого часу , візьміть свій власний килимок або пляжний рушник і сидіти в " вільних зонах " , які за парасольками.

Сонячний берег , Болгарія
Погода в Сонячному Березі

Сонячний берег може похвалитися довгою літній сезон , працює з травня по вересень. З близько 300 сонячних днів у році, і літніх температур , що середні здоровий 28 ° С , Сонячний берег дійсно заробляє свою назву. Насправді , Сонячний берег має більше сонячних днів на рік , ніж Майамі- Біч , штат Флорида. А чи знаєте ви , що Сонячний берег багато південніше, ніж Монако ? .

Сонячний берег дійсно самий сонячний пляж на узбережжі Чорного моря.

Заходи та Family Fun в Сонячний берег

Верхова їзда і картинг можна знайти в північній частині курорту Сонячний берег. Багато готелів і туроператори мають свої власні ясла і клуби малюка. Спеціально навчений персонал буде піклуватися про ваших дітей , щоб переконатися , що вони носять капелюхи і сонцезахисний крем , і тримати їх зайнятий , поки ви відпочиваєте біля басейну.

Верхова їзда в Сонячний берег , Болгарія Перейти картинг в Сонячний берег , Болгарія
Сонячний берег , безумовно , сімейний курорт , і діти будуть любити каруселі , катання на поні і доброзичливого ставлення до дитини басейни. І, звичайно , жоден великий морський курорт не був би повним без аквапарків.

Якщо ваші діти прагнуть бити вас в міні -гольф , спробуйте Сонячний берег 18 - луночное міні -поле для гольфу. Він розташований прямо навпроти готелю Helios Palace .

Horrorwood , який розташований в передній частині готелю Пірін , є улюбленим туристичним центром для сімейного відпочинку. Horrorwood зроблений, щоб виглядати як будинок з привидами , і чим більше діти будуть мати велике задоволення бігати і стрибати при вигляді « духів » і «скелети ».



Вільних духом синглів знайдете всю задоволення і радість , що їм потрібно в Сонячний берег , Болгарія . Знайомства сцена в Сонячний берег трохи диким , ніж у північній близнюка , Золоті піски. Сонячний берег усіяний барів , танцювальних клубів і партійних майданчиках. Lager , вино і божевільні коктейлі пили у величезних кількостях і нічного життя курорту дійсно запустити весь шлях до кінця ночі.

Нічний клуб в Сонячний берег , Болгарія в нічному клубі в Сонячний берег , Болгарія в нічному клубі в Сонячний берег , Болгарія
Харчування в Сонячний берег

З близько 150 ресторанів в курорті Сонячний берег , ви ніколи не будете відчувати брак де-небудь , щоб поїсти. Ціни варіюються від дуже розумно дуже дорого , і, звичайно , завжди є Макдональдс - Сонячний берег має два з них. Більшість барів в Сонячний берег подають їжу , а також напій і ресторани в готелі відкриті для нерезидентів. Діти будуть любити деякі з тематичних ресторанів з динозаврами , класичних автомобілів та інших пам'яток. Харчування в Сонячний берег є чудове враження.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...