Курорт Сонячний Берег

Курорти Болгарії
Раннє бронювання

Курорти Болгарії. Унікальне природне розташування на березі Чорного моря, розвинута туристична інфраструктура та доступні ціни перетворили Болгарію у найбажаніше місце для пляжного відпочинку. Курорти Болгарії приваблюють своїм м’яким кліматом, спокійним морем та чистими пляжами.
Мілке, тепле море та лікувальне чорноморське повітря - чудове місце для відпочинку на морі з дітьми. Особливо чим виділяються пляжі на курортах Болгарії - це дрібний золотистий пісок. Вражає також 100 метрова ширина пляжів, вкритих незліченною кількістю різнобарвних парасольок від сонця.
Болгарія - це безкінечна полоса курортів з широкими золотими пляжами, привітне сяюче сонце, веселі розваги на воді, нічні дискотеки та затишок лісових галявин. Кожен знайде своє місце для відпочинку на морі.Болгарія курорт Сонячний Берег
У Болгарію можна підібрати тур на любий смак за вашим побажанням та можливостями. Існує велика кількість недорогих, але якісних та комфортних для відпочинку готелів з недорогим харчуванням, а також мережа комфортабельних 4 та 5 зіркових готелів. Багато готелів працюють у режимі все включено.
Курорт Сонячний берег - один з найбільш відомих та популярних курортів чорноморського узбережжя сонячної Болгарії.
Затишний курорт Обзор у Болгарії приваблює шанувальників сімейного відпочинку своїм спокійним та мілким морем.
Курорти Болгарії на Чорному морі постійно розвиваються, з'являються все нові та нові приватні готелі з комфортними умовами. Якщо ви шукаєте недорогий відпочинок на морі - Болгарія та її курорти чекають на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...