Золоті Піски Готелі

1 день
13:30 - виїзд зі Львова, 16:00 - підсадка в Івано-Франківську, 19:00 - у Чернівцях. Нічний переїзд по території Румунії.
2 день
Продовжуємо мандрівку в дивовижну країну піщаних пляжів, ласкавого моря, незабутньої атмосфери відпочинку для дорослих та дітей.
Ви готові? Нас запрошує Болгарія 2013! Переїзд в Сонячний Берег. Поселення в готель.

Відпочинок на морі.
Ночівля в готелі.
Починаємо знайомитись. Болгарія - країна моря, гір, рівнин, музики, танців і вина...
Болгарське село (30/16 €). Знайомство з гостинністю болгар обов'язково потрібно розпочати з цієї екскурсії. Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря, біле і червоне вино в необмеженій кількості! Цікава фольклорна програма познайомить нас зі звичаями і традиціями болгар. Болгарські обряди несуть в собі спогади про магічний світ казок і легенд, про почуття прекрасного і прагнення творити добро... Запальні танці і вечірнє шоу на вугіллі змусять затамувати подих усіх присутніх... 
Орієнтовний час повернення у готель 01:00.
Ночівля в готелі. Відпочинок в Болгарії
3 день
Сніданок.
Відпочинок на морі.
Рибний Пікнік (30/16 €). Рибалка - улюблена всіма чоловіками справа. На цьому пікніку нікому не буде сумно. Всі любителі риболовлі отримають справжнє задоволення від риболовлі у відкритому морі і відчувши себе досвідченими морськими вовками. Група підтримки зможе позасмагати на палубі, помилуватися красивою природою і панорамою курортів. І найголовніше: скуштувати улов справжніх рибалок, приготований болгарськими поварами. 
Орієнтовний час повернення в готель 15:00.
Відпочинок на морі.
Ночівля в готелі. готелі Єленіте
4 день
Сніданок.
Відпочинок на морі.
Для всіх бажаючих екскурсія Секрети Чорноморського узбережжя - Балчик іМорська столиця Болгарії - Варна (36/18 €). Балчик - це світ тінистих алей, пишної зелені, будиночків з червоною черепицею, білих скель і синього моря. Краса цього міста полонила румунську королеву Марію, і вона збудувала тут свою літню резиденцію.
• Невеликий переїзд - і ми познайомимось з найвідомішим на чорноморському узбережжі монастирем Аладжа (8/6 €). В перекладі з турецької «Аладжа» означає дуже яскравий. Таку назву монастир отримав через розписи на стінах ... Життя його мешканців, нерозкриті тунелі і лабіринти, в яких заховані великі багатства, ваблять сюди тисячі туристів. Це особливе і таємниче місце ...
Літня столиця Болгарії Варна - чарівне курортне містечко, де вдало поєднується історія і сучасність... Пам'ятки епохи Римської і Візантійської імперій, красива архітектура, зелене різноманіття Морського саду й золотий блиск пляжу...

Орієнтовний час повернення у готель 18:00.
Відпочинок на морі.
Ночівля в готелі. Золоті Піски готелі
5 день
Сніданок.
Відпочинок на морі.
Усіх бажаючих запрошуємо на Дегустацію чорноморських вин в Бяле (16/10 €).Нас чекає відвідування Бяли, одного з центрів виноробства на території Болгарії. Традиції виноробства у цьому регіоні тягнуться з давніх - давен. У нас буде можливість доторкнутися до таїнства народження цього напою, ми побачимо процес бродіння, вдихнемо аромат вин, що дозріває в дубових бочках. У спеціально обладнаному дегустаційному залі ми зможемо насолодитися різними сортами вина. Смакуючи ковток за ковтком, ніби вбираючи таємниці, що зберігаються вином тисячоліттями. 
Орієнтовний час початку екскурсії 12:30,
орієнтовний час повернення в готель 16:30.
Відпочинок на морі.
Ночівля в готелі.
6 день
Сніданок.
Відпочинок на морі.
Сьогодні нас чекає екскурсія Ароматна Казка... Казанлик-Шипка-Етер (38/18 €).Казанлик - столиця Долини троянд, саме тут вирощують знамениті дамаські олійні троянди. Рожеве масло можна отримати тільки з певного сорту цих квітів, який завезли в Болгарію з Сирії 350 років тому. Збирають троянди з 4 до 9 ранку, щоб на їх пелюстках залишалося якомога більше крапельок роси, яка допомагає віджати більше рожевого масла. Вважається, що після повного сходу сонця масло в пелюстках починає випаровуватися ... Болгарське рожеве масло прирівнюється по вартості до золота.
Далі наш шлях веде в гори, до маленького болгарському місту Шипка. Тут нас чекає відвідування храму Різдва Христового та пам'ятника Свободи висотою 31,5 метра, що нагадує про подвиг болгарських і російських воїнів в боротьбі з турецькими загарбниками. До нього ведуть 894 кам'яних сходинок, а з вершини відкривається захоплюючий панорамний вид. 

Переїзд в Етер - дивовижний тематичний парк, в якому представлена архітектура і стиль життя регіону Габрово в період Відродження. У той час в місті було розвинено безліч ремесел, а вироблені тут товари продавалися в різних частинах країни і Європи. Сьогодні більше 50 майстерень і ательє пропонують прекрасні сувеніри ручної роботи. Крім того, відвідавши «вулицю ремісників», у нас буде можливість поспостерігати, як все це робиться, як трудяться ювеліри і ткачі, гончарі та кожум'яки, склодуви та шевці. 
Орієнтовний час повернення у готель 18:00.
Відпочинок на морі.
Ночівля в готелі.
7 день
Сніданок.
Відпочинок на морі.
Сьогодні всіх бажаючих запрошує Стамбул. Нас чекає захоплююча екскурсіяТурецький діамант - Стамбул (60/38 €). Немов багатовікову скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас великий Стамбул з чудовими місцями, що зачаровують погляд пам'ятками історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо: Блакитну Мечеть, Римський іподром, турецькі лазні Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда. Стамбул славиться безліччю магазинів, торгових центрів і базарів ... Під час оглядової екскурсії у нас буде прекрасна можливість прикупити не лише сувеніри, а й вироби зі шкіри та хутра (у програмі - відвідування шкіряного торгового центру). 
Також в цей день є можливість відвідати екскурсії:
• Палац Топкапи (16/13 €) - одна з найвідоміших визначних пам'яток Стамбула і один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. Протягом 400 років цей палац був центром управління Османською державою, однією з трьох найбільших імперій світу.
• Морська прогулянка на кораблику по Босфору (18/16 €). Протока розділяє Європу і Азію. Тільки під час цієї прогулянки, стоячи на палубі корабля, який пливе по найкрасивішій протоці Євразії, ми побачимо будинки мільйонерів, будинки-острови, палаци і замки султанів.
• Skyride Istanbul (30/18 €). Нас чекає незабутня 5-D подорож, під час якої ми зможемо відчути себе в кабіні вертольота, що пролітає Босфор, палац Топкапи, Айя-Софію, Дівочу Башту ... Вітер, дощ і тактильні ефекти, змішавшись з реальним життям, додають атракціону незабутніх відчуттів .. . Також у нас буде можливість прогулятися по найвищій будівлі Європи - İstanbul Sapphire. Крім торгового центру Sapphire Çarşı, поля для гольфу, басейну, садів і ресторанів в будівлі зосереджено багато інших цікавих об'єктів. Чого тільки вартий оглядовий майданчик на висоті 236 метрів ...
• Айя-Софія і Цистерна Базиліка (33/18 €). Церква-музей Айя-Софія визнана одним з найбільших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів в світі. Інтер'єр будівлі, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі і стіни, покриті красивою мозаїкою, барвистими камінням і чудовою керамікою, просто зачаровують. Все тут захоплює і притягує відвідувачів. Недалеко від Айя-Софії нас зустрічає одне з найбільших і добре збережених візантійських сховищ питної води в Стамбулі. Розміри гігантської підземної споруди просто вражають. 
Орієнтовний час повернення у готель 01:00. Ночівля в готелі.
8 день
Сніданок.
Відпочинок на морі.
Болгарська Рів'єра: Помор'я-Созополь-Бургас (18/13 €). Під час цієї екскурсії ми зможемо сповна дізнатися історію країни і насолодитися чарівною природою болгарського узбережжя. Наш маршрут веде в курортне містечко Помор'я, яке розкинулося на вузькому скелястому півострові. Тут нам відкриє свої двері монастир Св. Георгія, в якому зберігся унікальний кам'яний барельєф і джерело з цілющою водою, храми Христа і Пресвятої Богородиці. Переїзд в Созополь. Колись місто було давньогрецькою колонією, заснованою в 6 столітті до н.е. жителями Мілета, і досі тут збереглося багато унікальних пам'яток архітектури. Сьогодні Созополь - це улюблене місце відпочинку болгарської богеми, артистів, художників і музикантів. Створюють цю атмосферу красиві церкви, старовинні білі будинки з червоною черепицею, провулки і вузькі бруковані вулички, що потопають у зелені виноградних лоз та інжиру, піщані пляжі і романтична гавань ... Переїзд в Бургас. Також сьогодні нас чекає знайомство з південною столицею болгарського узбережжя - Бургасом. Неймовірно красиве місто розташоване 17 м вище над рівнем моря, воно займає 4 тераси висотою в 2-3 м, з яких відкривається прекрасний вид на один з найбільших чорноморських портів. 
Вільний час.
Орієнтовний час повернення в готель - 16:00.
Відпочинок на морі. Ночівля в готелі.
9 день
Сніданок.
Відпочинок на морі.
Вільний день, всім бажаючим пропонуємо відвідати екскурсії:
Аквапарк (вхідний квиток оплачується додатково). - Ця екскурсія подарує Вам масу позитивних відчуттів і заряд бадьорості на весь день. Аквапарк - це справжній рай для дітей і дорослих. Тут, крім атракціонів, у нас буде можливість побачити різних звіряток.
Хаммам (18/10 €) - це відмінний спосіб відновити сили і відпочити душею. Хаммам - величезна мармурова кімната, що підігрівається зсередини. Полежавши на гарячому камені, ми підготуємо наше тіло до пілінгу спеціальною рукавицею з шорстким покриттям (кесе). Досвідчений банщик зніме з нашого тіла омертвілі частинки шкіри, а потім запропонує нам легкий мильний масаж з повітряною піною. Після всіх цих процедур наше тіло стане сильним і гнучким, а шкіра м'якою і шовковистою. 
Джип-Сафарі (31/16 €). Нас очікує захоплююча подорож! Ця екскурсія гармонійно поєднує в собі пригоди, веселощі і відмінний відпочинок. Ми сповна зможемо насолодитись їздою по бездоріжжю, побачити багату анімаційну, фольклорну і музичну програму з безліччю танців і гарного настрою. Сафарі закінчиться обідом на природі.
Повернення в готель.
Ночівля в готелі.
10 день
Сніданок.
Цього ранку ми зможемо приділити трохи свого часу для побачення з морем... Хтось вирішить піти на своє улюблене місце на пляжі, хтось захоче зробити ще декілька фотографій на прекрасній набережній і кинути монетку в море...
Ми не прощаємось, а кажемо до побачення, до швидкої зустрічі! Виселення з готелю о 10:00.
Переїзд по території Болгарії і Румунії.
11 день
Орієнтовне прибуття в Чернівці - 05:00, в Івано-Франківськ - 08:00,
до Львова - 11:00. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...