Гарящі Путівки Болгарія

Природа Болгарії досить багата.
У Болгарії розташовується величезна , в порівнянні з іншими країнами , кількість національних парків. курорти Болгарії Наведемо кілька прикладів . Ідеальним варіантом для туристичних екскурсій і прогулянок вважаються знамениті завдяки своїм пам'яткам парк « Сім Озер » і Рильський монастир - парк « Ріла » , а також що знаходиться в найвищій частині однойменної гори парк « Пірін » , Врачано - Балканський національний парк , складовою частиною якого є природний заповідник « Враца Карст » (тут ви зможете побачити більше 200 печер , мають карстову природу , а крім того воістину унікальний світ представників місцевої флори і фауни ), Центрально - Балканський парк з найвищим у всій Болгарії водоспадом - Праскало ( 125 метрів у висоту ) , парк « Сініте Камині » , зачаровує надзвичайно колоритним ландшафтом гористій місцевості , Русенський національний парк , який являє собою багатющий світ представників фауни. Сонячний Берег Болгарія.У ньому також знаходяться вражаючі уяву своєю унікальністю в ракурсі історії середньовічної епохи Червенський замок і Іванівський скельний монастир .
До єдиним у своєму роді природних пам'яток Болгарії окрім вже перерахованих відносять ні з чим не порівнянний за своєю незвичайною красою мис Каліакра (якщо перекласти дослівно з грецької , це назва буде звучати як «гарний мис» ) біля Албени , одна з прекрасних печер Європи - Леденика (знаходиться в 17 кілометрах на захід гори Враца ) і незвичайні кам'яні колони , що розташовуються в природному парку « Кам'яний ліс» (місцеві жителі називають їх битим камінням , розташовуються в 18 кілометрах на захід Варни ) . гарячі путівки Болгарія Поблизу міста Шумена знаходиться ще один національний парк « Шуменське Плато ». Для нього характерний надзвичайно багатий світ фауни і флори (тут налічують більше 500 різновидів рослин і понад 100 різновидів пернатих ) , а крім того -заповідник з археологічними пам'ятками « Шуменська Фортеця » і меморіальний комплекс « 1300 років Болгарії».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...