ЗАБРОНЮВАТИ ГОТЕЛЬ В СОНЯЧНОМУ БЕРЕЗІ

Сонячний берег має дуже невеликий постійне населення , але протягом літа курорт є домом для багатьох тисяч туристів. Головна смуга висотних готелів підтримку на пляжі довжиною в кілька кілометрів і проходить вздовж широкої бухті між Світи Влас і Несебр.

Є 130 ресторанів і численних бари з живою музикою , паби , нічні клуби , дискотеки і кафе. Це зазнає безперервне розширення протягом багатьох років. В останні роки майже вся база Готель був відремонтований і кілька нових розкішних готелів були побудовані , а також багатьох житлових комплексів.

Історія
Будівництво курорту почалося ще в комуністичні часи , в 1958 році. Будівельні роботи почалися на ділянці , де два старих свердловин , які постачають Несебр водою в давнину і в середні віки був розташований.
ЗАБРОНЮВАТИ ГОТЕЛЬ В СОНЯЧНОМУ БЕРЕЗІ
Клімат області середземноморський , пояснюючи популярність Сонячний берег з туристів , так як існував Радянський Союз . З цього часу популярність курорту виросла серед німецьких відпочиваючих , які додають до вже великого числа російських відвідувачів.
ЗАБРОНИРОВАТЬ ОТЕЛЬ В СОЛНЕЧНОМ БЕРЕГУ
Зовсім недавно , Сонячний берег став привертати увагу англійців , ірландців , Скандинавії та голландською мовами , для яких вона є більш доступною альтернативою встановлених курортів Середземномор'я.
В аеропортах, обслуговуючих Сонячний берег є Бургас (близько 25 км і 50 Льова на таксі або 6 левів на автобусі, серпень 2012) і Варна (близько 100 км і 100 - 120 левів на таксі, серпень 2010).
Болгария Солнечной Берег Synny beach hotels
Сонячний берег (Сонячний автовокзал Beach) добре пов'язаний на автобусі з усіма великими болгарських міст. Наприклад: Сонячний берег Варна коштує 12 левів (6 євро) станом на серпень 2012 Там немає прямого з'єднання на поїзді .. Перший пасажирський залізничний вокзал знаходиться Бургас.  купити путівку в Сонячний Берег

Плата за таксі навколо курортних нутрощі та місті Несебр зафіксовано на рівні 3 Льова / км за станом на серпень 2012 року.

Усередині автобусного транспорту квиток коштує 1 лев за станом на серпень 2012 року. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...