Золоті піски ціни на готелі Акції на готелі в Болгарії

Хочете відпочити на морі? Не уявляєте відпочинку без свого автомобіля ? Тоді це подорож для вас!

Пропонуємо відвідати один з найпопулярніших курортів а Болгарії - Золоті піски. Вирушаємо з Києва за кермом свого залізного коня. Не забудьте перевірити технічний стан автомобіля , оформити Грін - карту і кинути подушку на заднє сидіння - знадобиться.

Виїжджаємо з Києва і прямуємо в Кишинів. Молдавська столиця буде нашим першим пунктом призначення. Україно- молдовський кордон перетинаємо через Платоново або Красні Окна . Попереджаємо відразу : дороги на цьому відрізку «не дуже » , вести машину потрібно акуратно і бажано днем .
Акції на готелі в Болгарії
На одну ніч зупиняємося в Кишиневі , щоб відпочити і познайомитися з культурою і кухнею Молдавії. Після Кишинева прямуємо до Болгарії через Румунію . Скористаємося дорогою М3 - Джурджулешти ( Молдова) - Галац (Румунія). Потім по дорогах 21 , 22 , 3 , 39 - Вама Столітті (Румунія) - Дуранкулак (Болгарія). Далі навігатор вкаже напрямок на Золоті піски. Після відпочинку на морському курорті прямуємо додому в Київ .

Зворотний шлях пропонуємо такий же : Дуранкулак (Болгарія) - Вама Столітті (Румунія) - Галац (Румунія) - Джурджулешти ( Молдова) - Дубоссари ( Молдова) - Червоні Вікна ( Україна ) .

Загальна протяжність маршруту становить 2100 км .
Золоті Піски раннє бронювання
Що обов'язково варто спробувати
Чорба - національний густий суп на квасі .
Таратор - холодний кисломолочний суп зі свіжими огірками.
Шопський салат - шопській сир , помідори , огірки , цибулю, болгарський перець , зелень , оливки , оливкова олія , спеції. Інгредієнти дрібно рубають , після чого посипають тертим сиром і приправляють маслом.
Мусака - фарш , запечений з картоплею або баклажанами , і приправлений яєчно- молочної заливкою.
Гювеч - традиційне м'ясна страва , запікається з картоплею , баклажанами , помідорами та іншими овочами.
Каварма - запечене м'ясо по- балканськи з цибулею і зі спеціями.
Сармі - маленькі голубці з яловичини , свинини чи баранини у виноградних або капустяному листі .
Кебаб - шматочки свинини чи баранини , які гасяться з червоним перцем і спеціями.
Кюфте - м'ясні фрикадельки з баранини.
Плакия - м'ясо або риба , які запікаються з великою кількістю цибулі .
Яхнія - густе м'ясне блюдо з овочами.
Катма - коржик , нагадує оладки.
Лукум - солодкість з крохмалю , цукру і води , з додаванням горіхів.
Халва - східна солодкість з горіхів або насіння .
Пахлава - десерт з листкового тіста з горіхами в сиропі.

Що обов'язково варто подивитися
Кишинів
Старовинне місто , в якому багато будов періоду СРСР. Із сучасних пам'яток можна виділити статую Штефана Великого і Православний собор , будівлі Парламенту та Уряду , а також Тріумфальну арку. У молдовській столиці багато мальовничих парків: Ріскане , Рожева долина і Долина млинів , дендрарії і Ла - извор з трьома природними озерами.

Золоті піски ціни на готелі
Курорт Золоті піски вважається екологічно чистим курортом , який розташований на території болгарського національного парку в 18 км . від Варни. Варто враховувати гористий рельєф і крутий спуск до моря , зате ви відпочинете чистісінькою пляжі і будете купатися в прозорій воді.

Найпопулярніше місце для розваг - парк водних атракціонів « Акваполіс » площею 40 тис.кв.м. Водяні гірки , різні басейни та аніматори розважають дорослих і дітей постійно .

Нічне життя дуже жива : різні дискотеки і цілодобові клуби , як на пляжі , так і на закритих майданчиках.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...