РАННЄ БРОНЮВАННЯ СОНЯЧНИЙ БЕРЕГ ГОТЕЛІ

Сонячний берег , Болгарія
Сонячний берег розташований на березі Чорного моря і є безкомпромісним найбільш популярний курорт в Болгарії. Приплив туристів істотно зростає щороку , і це правильно! Для партійного налаштованої молоді є багато клубів і барів , а також безліч можливостей для вітальні на 8 кілометрового піщаного пляжу. Всі по пляжу просторий бульвар з відмінними ресторанами і ринку в денний час. Увечері найбільш захоплюючих клуби відкривають свої двері , з Flowerstreet в саме серце його .

Відразу за бульваром Є близько 600 готелів , більшість з яких є дуже охайні і деякі навіть новий . Ще є багато інших заходів в Сонячний берег. І як не дивно це може здатися , Сонячний берег є дуже доступним !

клімат
Прогноз погоди в Сонячному Березі дуже приємно протягом місяців липня і серпня. Сонце світить в середньому десять годин на день і температура може досягати максимум 35 градусів за Цельсієм. Зміни злива незначні. В інші місяці літа ночі можуть вирости трохи прохолодніше.
ціни на готелі в Болгарії
Валюта
Євро (або фунтів ) до цих пір не введені в Болгарії , тому Болгарська лев (BGN ) залишається в якості національної валюти. 1 Лев = 100 стотинки ( Болгарська центів). Множина лев є левів.

1 EUR = 1,96 левів
1 RUB = 2,36 левів

обмін валюти
Якщо ви принесли гроші бажано , щоб обміняти його безпосередньо , це найкраще робити в Crown обмінних пунктах , які можуть запевнити вас , сприятливого обмінного курсу , без комісій.
РАННЄ БРОНЮВАННЯ СОНЯЧНИЙ БЕРЕГ ГОТЕЛІ
зняття готівки
Якщо ви не принесли ніяких грошей ви можете так само легко зняти левів з вашого рахунку. Банкомати можна знайти по всьому місту. Максимальна сума вилучення в день складає 800 левів.

транспорт
Транспорт в Сонячний берег
Подорож в Сонячний берег звичайно йде на літаку. Чи врахувати , що ви могли б жити в іншому часовому поясі.

громадський транспорт
Різні види громадського транспорту доступні на Сонячному Березі.
Є таксі , що чекають на кожному кутку і є автобуси , а також.

Сонячний берег має автовокзал з лініями в інші місця в Болгарії , як: Софія , Несебр , Бургас і Варна.
Індикація окремих тарифів :

Сонячний берег - Несебр : 1 лев
Сонячний берег - Бургас : 4 левів
Сонячний Берег - Варна : 7 левів
Сонячний берег - Софія : з 21 по 24 левів

Там немає залізнична станція в Сонячний берег. Найближча залізнична станція знаходиться в Бургас , в 35 кілометрах за межами Сонячного Берега.

Телефон з'єднання
Бездротовий покликання і текстових за кордону може в кінцевому підсумку досить дорогим. Багато телефонних будок можна знайти на Сонячному Березі. Якщо ви хочете з'єднання безпосадочний дешевий варіант , це купити передплачену карту в одному з телефонних магазинах . Вони можуть бути куплені на 8 левів з кредиту для завантаження.

здоров'я
щеплення
Якщо ви приймаєте відпустку в Болгарії Там різні керівні принципи, що стосуються щеплень. Ніщо не є обов'язковим. Зв'язатися оздоровчий центр у вашому районі у разі сумнівів.

медик
Якщо медична допомога не потрібна прийом вашого проживання буде в змозі допомогти вам знайти лікаря або лікарню . Якщо б ви були відвідати лікаря бажано провести на квитанції. Після того , як у себе вдома , витрати можуть бути виставлений рахунок з вашим страхування подорожей .

води
Питна вода в пляшках рекомендується хоча можна пити воду з каналів у Болгарії. Кілька центів допоможе вам пляшку води.

Безпека
Сонячний берег дуже безпечно в денний час , а вночі там також багато даний безпеки всередині і зовні клубів. Чи не взаємністю пропозиції так званих « повіями » (читай: кишенькових злодіїв ) і йдіть прямо мимо. Ви зіткнетеся з ними на більш тихих місць бульвару . У разі виникнення неполадок , найкраще, що можна зробити , це, звичайно , відвідати поліцейський відділок.

Подорожі документи
Дійсний паспорт або ID потрібно для вступу в Болгарії ( Сонячний Берег) . Віза не потрібна.

Часовий інформація
Мова
Місцева мова в Болгарії ... Болгарська. Хоча в Сонячний берег майже всі говорять англійською .

потужність
Напруга в Болгарії 220 . Не забудьте принести перехідник на вилку або купити їх в одному з місцевих супермаркетів , якщо вам це потрібно.

Часовий пояс
Болгарія : UTC +2

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гаряча пропозиція

Okean Tyr's Photo

New photo posted in Okean Tyr: 'MADARA 4* – 287 євро/особа Тури в Болгарію⛱ 💢завдаток – 15%, решту сплачуй за 14 днів до виїзду❗️ 🏨MA...